Marriage Guide online

Barevné trendy pro rok 2022

PR text Popcorn, Fragile Sprout a Bubblegum: to je jen několik odstínů, které můžete očekávat, že ozdobí svět módy a interiérů na jaře a v létě 2022.

Pantone Fashion Colour Trend Report jaro/léto 2022 obsahuje deset výjimečných barev, které posunou váš styl na další úroveň. I když je společnost Pantone předurčena k předvídání trendů módního designu během nadcházejícího londýnského týdne módy, živé a odvážné barvy společnosti Pantone lze začlenit také do prostoru bytového designu.

Tyto barvy vnesou do nového roku a období jaro/léto 2022 hromady jasných barev, se zábavnými odstíny a hravými popisy. Podnítí hravou kreativitu a neomezený výraz plný života. Barvy podporují nové pocity jednoduchosti, spontánnosti, spojují naše hluboké spojení s přírodou a potřebu pohodlí s lehkými vzdušnými pastely a vizuálně přitažlivými světly.

„Naše použití barev souvisí s kulturní náladou. Zatímco zkoumáme novou budoucnost, hledáme příležitosti, jak udělat něco úplně jiného,“ uvedla v tiskové zprávě Leatrice Eiseman, výkonná ředitelka Pantone Color Institute. "Barvy, které oslavují naši touhu prolomit hranice, uspokojují naši vroucí potřebu hravé kreativity a neomezeného vizuálního vyjádření, které hledáme, když vstupujeme do této doby."

Barvy spolu s popisky pro jaro/léto 2022 jsou následující: 14-5713 Cascade, „propojená s čistícími vodami, chladí a osvěžuje“, 16-1349 Coral Rose, květinový tón „jehož energizující přítomnost přináší pocit vzrušení“, 18- 4143 Super Sonic, „elektrická intenzita“, 12-0825 Popcorn, jasný a veselý žlutý odstín, který „vyzařuje teplo všem, kdo ho přijmou“, 13-2004 Potpourri, „lehká a bezstarostná svěží pastelová růžová“, 17-1928 Bubblegum, „vysílá poselství hravosti a pozitivity“, 18-1160 Sudan Brown, „přirozeně bohatá zemitá hnědá vázaná na přírodu“, 15-0549 Fragile Sprout, „ostrá a kyselá, vizuálně přitažlivá“, 14- 3612 Orchid Bloom, „připomíná naši zvýšenou lásku k přírodním květinám“, a 18-1307 Coffee Quartz, „chuťově hnědá, která se dotýká jak základních, tak okouzlujících“.

 
 

Přečtěte si více