Marriage Guide online

Plánování svatby: Přinášíme nejlepší svatební data roku 2020 a 2021

Text: Alena Klimková

Dohodli jste se s partnerem, že do toho v roce 2020 nebo 2021 společně praštíte? V tom případě byste si měli v prvé řadě vybrat a následně zarezervovat přesné datum svatby. Pokud si přejete, aby byl váš den D opravdu výjimečný, rozhodněte se pro tzv. magické datum. Abyste se mohli lépe rozhodnout, přinášíme vám podrobný přehled nejlepších svatebních dnů v roce 2020 a 2021.

Plánování svatby: Přinášíme nejlepší svatební data roku 2020 a 2021Zobrazit galerii (5)
Foto: Besthqwallpapers.com

Čísla v sobě už odedávna nesou určitou symboliku a skrytý význam. Této skutečnosti jsou si vědomy také některé páry, které pečlivě zvažují datum své svatby. Zpravidla si vybírají takové datum, které obsahuje shodné číslice. Od tohoto magického data, které bývá spojováno se změnami a příchodem něčeho nového, očekávají, že jim do společného života přinese také spoustu štěstí. Jestli to tak opravdu bude, samozřejmě ukážou až následující roky.

Pokud si v roce 2020 či 2021 chce vybrat pro svou svatbu magické datum, které bude navíc velmi dobře zapamatovatelné, máte hned několik možností. S rezervací termínu svatby v tento den však dlouho neotálejte, o magická data bývá mezi nastávajícími ženichy a nevěstami každoročně obrovský zájem!

Magická svatební data roku 2020

Plánování svatby: Přinášíme nejlepší svatební data roku 2020 a 2021
Foto: Unsplash.com

K nejoblíbenějším svatebním termínům roku 2020 patří tradičně dny (zejména soboty a neděle), v nichž se opakují číslice. Počítejte s tím, že tyto termíny budou obsazené jako první. Pokud jeden z nich ještě odchytíte, můžete mluvit o velkém štěstí. O které dny se konkrétně jedná?

  • neděle 2. 2. 2020
  • čtvrtek 20. 2. 2020
  • sobota 22. 2. 2020
  • pátek 20. 3. 2020
  • sobota 4. 4. 2020
  • sobota 6. 6. 2020
  • sobota 8. 8. 2020
  • sobota 10. 10. 2020
  • středa 11. 11. 2020
  • pátek 20. 11. 2020
  • sobota 12. 12. 2020

Magická data mají hlubší význam

Plánování svatby: Přinášíme nejlepší svatební data roku 2020 a 2021
Foto: Vie-pratique.info

Nejde jenom o opakující se číslice. Numerologie říká, že datum, v němž se vyskytuje určité číslo hned několikrát, dokáže zásadně ovlivnit náš osud. Opakující se číslice v magickém datu takzvaně vibruje a tyto vibrace následně utvářejí naši budoucnost. Dle numerologů je klasickým případem magické datum čtvrtek 20. 2. 2020, ve kterém se číslice 2 opakuje celkem čtyřikrát. Dvojka symbolizuje sílu a odhodlání. Číslo 2 navíc řídí planeta lásky a krásy Venuše. Proto jsou dle numerologů svatební termíny obsahující několik dvojek vhodné pro budování trvalých svazků.

Magický svatební den však představuje také termín 8. 8. 2020. Číslo 8 je totiž po staletí považováno v čínské kultuře za šťastné číslo, které symbolizuje úspěch a prosperitu. Osmička má navíc tvar nekonečna, které symbolizuje nekonečné pouto mezi zamilovaným párem. A když se vezmete 8. 8. vaše životní štěstí se ještě zdvojnásobí!

Magická svatební data roku 2021

Plánování svatby: Přinášíme nejlepší svatební data roku 2020 a 2021
Foto: Unsplash.com

Rok 2020 je na magická svatební data doslova bohatý. Podle numerologů tento rok zajišťuje sám o sobě výborné planetární postavení. Páry, které si v tomto roce řeknou společné ANO, tak mohou počítat s doslova karmickým spojením. Ačkoliv je celý rok 2020 ideální k uzavírání manželství, pokud si chcete dát s partnerem společný slib až v roce 2021, rozhodně nepřijdete zkrátka. Také tento rok přináší magická data, která mohou ovlivnit vaše manželství. O které dny se konkrétně jedná?

  • středa 20. 1. 2021
  • pondělí 1. 2. 2021
  • pátek 12. 2. 2021
  • neděle 21. 2. 2021
  • neděle 8. 8. 2021
  • sobota 21. 8. 2021
  • úterý 21. 9. 2021
  • čtvrtek 21. 10. 2021
  • čtvrtek 11. 11. 2021
  • neděle 12. 12. 2021

Datum svatby podle numerologie

Přemýšlíte nad tím, zda je datum vaší svatby, které jste si vybrali, opravdu tou nejlepší volbou? Zkuste k němu přistoupit z hlediska numerologie také jiným způsobem. Plánujete-li, že se budete brát například 8. 8. 2021, rozepište všechna tato čísla na papír a sečtěte je. Výsledek (8+8+2+0+2+1) je 21. Toto číslo opět rozepište (2+1) a sečtěte. Dostanete se tak k výslednému číslu 3. Co říkají jednotlivá výsledná čísla o vašem manželství?

Plánování svatby: Přinášíme nejlepší svatební data roku 2020 a 2021
Foto: Pinterest.com
  • Číslo 1 – Toto číslo naznačuje velký začátek, který v sobě nese nadšení z budování manželského svazku. Vaše manželství se zrodilo z velké vášně. Číslo 1 poukazuje na to, že jste s partnerem dvě vůdčí osobnosti. Aby vaše manželství vydrželo, pokuste se svůj svazek uvést do rovnovážného stavu a vyhněte se sobectví. Když spojíte své životy v jeden harmonický celek, bude vás i v dalších letech doprovázet láska, štěstí a spokojenost.
  • Číslo 2 – Víte o sobě, že k sobě patříte, a zapadáte do sebe jako dva dílky puzzle. Číslo 2 poukazuje na to, že se budete ctít a milovat až do konce svého života. Velmi rádi spolu trávíte čas, vážíte si jeden druhého a máte jeden v druhém oporu. Milujete svůj domov a vaše rodina je pro vás posvátná. Co si víc přát?
  • Číslo 3 – Toto číslo vám zaručuje spokojený a trvalý manželský vztah, musíte se k němu ale vzájemným přičiněním propracovat. Vaše manželství je velmi dynamické a je otevřené novým zážitkům. Pracujte na vzájemné důvěře a porozumění. Když budete stát po svém boku, společně překonáte všechny překážky, kterým budete muset čelit v těžkých časech.
  • Číslo 4 – Vaše manželství patří k velmi stabilním svazkům a má pouze nízkou pravděpodobnost, že se někdy rozpadne. Hrozbou pro váš vztah však bude rutina. Zkuste na svém manželství trochu zapracovat a vneste do něj více romantiky.
  • Číslo 5 – Vášnivé manželství, ve kterém se nebudete ani chvíli nudit. Číslo 5 napovídá, že kromě romantiky často doma zažijete také „itálii“. Aby věci fungovaly, jak mají, v manželství se jeden druhému přizpůsobte a zkuste najít společný kompromis. Číslo 5 rovněž naznačuje, že budete mít velkou rodinu.
  • Číslo 6 – Toto číslo vnese do vašeho manželství porozumění a lásku. Jeden pro druhého budete i nadále životním partnerem i nejlepším přítelem. Je tu opravdu minimální riziko, že se rozvedete, neboť máte naprosto shodný pohled na život.
  • Číslo 7 – Čeká vás život plný štěstí, lásky a radosti. Manželé, jejichž výsledné svatební číslo je 7, si budou vyznávat lásku dlouhá léta. Budou si navíc vědomi velké odpovědnosti, kterou mají vůči svým nejbližším, proto pro ně bude rodina vždy na prvním místě.
  • Číslo 8 – Toto číslo naznačuje bohatství, prosperitu a vzájemnou oddanost. Vaše manželství je založeno na vzájemném porozumění a upřímné náklonnosti. Máte společné cíle a očekávání, spory a hádky se ve vašem životě objeví pouze výjimečně.
  • Číslo 9 – Štědrost, oddanost a romantika. Právě v tomto duchu se ponese vaše manželství, ve kterém nebude chybět ani velká dávka lásky. Na čem ale musíte zapracovat je otevřenost, důvěra a porozumění vůči svému partnerovi. Jeden druhého v manželství nikdy neduste a dopřejte si potřebnou dávku svobody. Jedině tak budete opravdu šťastní a spokojení.

Bude manželství opravdu šťastné? To ukáže čas

Nad datem své svatby přemýšlí z hlediska numerologie každý šestý pár. Některé páry si rovněž s oblibou vybírají pátky třináctého, jiné se jich bojí jako čert kříže. Oblíbeným datem pro páry se smyslem pro humor je rovněž 1. duben, někteří snoubenci si chtějí říct ANO v den svých narozenin. Velmi oblíbeným termínem sňatku je v přestupném roce rovněž 29. únor. Ať už tedy magii čísel opravdu věříte, nebo si myslíte, že je jenom pro pověrčivé a nad konkrétním termínem své svatby příliš nepřemýšlíte, jedno je jisté. To, zda vaše manželství bude šťastné a spokojené, ukáže pouze čas.

 
 

Přečtěte si více