Marriage Guide online

Svatební koordinátoři roku 2018

Text: Petr Kollman

Tady jsou! Nejlepší z nejlepších svatebních koordinátorů, které každoročně pečlivě vybírá porota složená z předních českých svatebních profíků, pod záštitou svatebního magazínu Marriage guide.

Hledáte kvalitního koordinátora?

Svatba je jen jednou za život a je to okamžik, na který chcete celý život hezky vzpomínat. Nelze ji dělat nanečisto, nebo ji dokonce opakovat.

Jelikož v České republice každoročně vznikne přes sto nových svatebních koordinátorek a agentur, stále častěji se na nás obraceli nešťastné páry, které "nalítli" hezkému webu neschopné svatební koordinátorky, která jim zkazila celou svatbu. Rozhodli jsme se proto pravidelně vyhlašovat ty nejlepší koordinátory, které mají prokazatelné zkušenosti, reference a jejich kvalita je na vysoké úrovni.

Zkrátka, na tyto svatební koordinátory a agentury se můžete spolehnout!

Martin Dobeš

Svatební koordinátoři roku 2018

Martin se věnuje svatbám nejdéle ze všech svatebních koordinátorů (již od roku 1998) a je to takový guru v této oblasti. Na svém kontě jich má osobně přes 400 a specializuje se zejména na zahraniční a smíšené páry jak Praze, tak i Itálii a Švýcarsku. Je zakladatelem nejstarší svatební agentury PragueWeddings, která organizovala přes 1450 svateb, pořádá SVATEBNÍ EXPO, kurzy pro svatební koordinátory a současně provozuje svatební portály: Svatby.cz, Mistonasvatbu.cz a mnoho dalších, které pomáhají budoucím nevěstám. Martin Dobeš se ve svém volném čase věnuje své rodině, rád běhá, je milovníkem dobrého jídla a vína.

Praxe: 21 let (od roku 1998)

Věk: 45

Počet realizovaných svateb: (agentura 1450+, osobně 400+)

Jazyky: angličtina, francouzština, částečně ruština

www.wednet.cz

Poptat svatebního koordinátora

Andrea Hanušová

Svatební koordinátoři roku 2018

Andrea se specializuje na luxusní svatby především zahraničních a smíšených párů, kterých má za sebou více než 700. Zaměřuje se především na jedinečnost každé svatby a důležitá je pro ní elegance, krása a styl. Je zakladatelkou a majitelkou známé agentury Exclusive Weddings in Prague. Sama mluví anglicky, německy a částečně italsky. Ve svém volném čase se věnuje především rodině, ráda běhá, věnuje se skialpinismu, vodním sportům.

Praxe: 18 let

Věk: 40

Jazyky: angličtina, němčina, italština

Počet realizovaných svateb: 700+

www.nuptias.cz

Poptat svatebního koordinátora

Markéta Fryčová

Svatební koordinátoři roku 2018

Markéta je autorkou knihy SVATBA, která pomáhá nevěstám při plánování svatebního dne, založila svatební salon, kde se ručně šijí svatební šaty a také svatební agentura Wedding Design je nedílnou součástí jejího života. Její vášní, radostí i starostí. Miluje, když ji manžel ráno uvaří kávu, když slyší smích své dcery, svítí slunce, nebo padá sníh. Miluje tanec, dobré jídlo, které umí sama skvěle připravit i odpočinek po dobře vykonané práci. Prostě život. Miluje pocit, když na svatbě celé soukolí tvořené z jejich koordinátorek, dodavatelů a veškerých služeb do sebe zapadá. Když je v celém týmu výborná atmosféra. Toto docílit je vždy výzva a nutný předpoklad proto, aby svatební den splnil očekávání jejích klientů, novomanželů. Aby opravdu prožili svůj sen a den plynul, aniž by někdo z hostů vnímal, kolik úsilí, někdy hodně náročných jednání, a také času je za tou lehkostí a šarmem schováno. Pak si, ale opravdu jen na malou chvíli, dovolí zapomenout na pokoru. Na pokoru provázející celou její práci. Pak je právem pyšná na to co ona a celý její tým dokázali.

Praxe: 18 let

Věk: 44

Počet realizovaných svateb: stovky

Jazyky: němčina a angličtina

www.weddingdesign.cz

Poptat svatebního koordinátora

Kateřina Fields

Svatební koordinátoři roku 2018

Katka pracovala 18 let v nejstarší svatební agentuře PragueWeddings a nyní je majitelkou agentury Wedding Fields, která nabízí jedinečné svatby pro české i zahraniční páry v ČR a v Itálii.

Bohaté zkušenosti se stovkami svateb, místy i svatebními profesionály proměňuje ve splněná přání snoubenců, s respektem k jejich stylu i rozpočtu.

V rámci Akademie Fields tvoří a přednáší kurzy pro svatební koordinátory a event manažery, které mají akreditaci ministerstva školství ČR.

Praxe: 19 let

Věk: 43 let

Počet realizovaných svateb: 350

Jazyky: angličtina, němčina

www.Wedding-Fields.com

www.Academy-Fields.com

Poptat svatebního koordinátora

Eva Keilwerth

Svatební koordinátoři roku 2018

Spolumajitelka přední české svatební agentury White Agency. Zabývá se svatebním designem, plánováním, poradenstvím a event managementem. Vášeň, kreativita, design a kvalita jsou hlavní body, které charakterizují její práci.

Praxe: 13 let

Věk: 42

Počet realizovaných svateb: 400

Jazyky: angličtina

www.whiteagency.cz

Poptat svatebního koordinátora

Jana Kubáčová

Svatební koordinátoři roku 2018

Jana je svatební koordinátorkou se zaměřením na Východní část republiky. Založila svatební agentku a již od roku 2005 pomáhá nevěstám k naplnění jejich snu o krásném svatebním dnu. A jak sama Jana o sobě říká: JSEM VAŠE PRAVÁ RUKA, KDYŽ MÁTE NA LEVÉ PRSTÝNEK...

Praxe: 13 let

Věk: 34 let

Počet realizovaných svateb: stovky

Jazyky: angličtina,

www.svatebniagentka.cz

Poptat svatebního koordinátora

Štěpánka Bendová

Svatební koordinátoři roku 2018

9 z 10 nevěst si plánuje svatbu ze svého zaměstnání, stejně tak i já jsem si od svého pracovního stolu v květnu 2005 zorganizovala vlastní svatbu - v Řecku na ostrově Santorini. Nápad, jak druhým pomáhat s organizováním svateb, byl v začátcích.

Po mnoha letech naplněných prací a sbíráním důležitých zkušeností, organizuji svatby pro české i zahraniční klienty. Pomáhám jim uzavřít manželství v nádherném regionu ideálním pro konání svateb - v Jižních Čechách. Jsem specialistkou na zahraniční a smíšené páry. Pravidelně přispívám do svatebních rubrik deníků a svatebních internetových portálů. Ve svatební sezóně 2014 (konkrétně 7.7.2014) jsem byla oficiální svatební koordinátorkou Vacláva Noida Bárty a Gabriely Dvořákové. Na Výstavišti České Budějovice organizuji již pátý ročník největšího jihočeského svatebního veletrhu www.svatebniveletrhvcb.cz , který se jako jediný v republice odehrává na veletržní úrovni.

Praxe: 12 let

Věk: 40

Počet realizovaných svateb: 300

Jazyky: angličtina, němčina

www.stepanka-bendova.cz

Poptat svatebního koordinátora

Magda Brůčková

Svatební koordinátoři roku 2018

Svatební ředitelka PragueWeddings – kažodoročně zorganizuje a zkoordinuje cca 30 svateb různých národností, supervize koordinátorů-juniorů. Specializace na doklady ke sňatku pro zahraniční snoubence. Rovněž lektorka Svatební Akademie.

Praxe: 11 let

Počet realizovaných svateb: 300

Věk: 40 let

Jazyky: angličtina

Poptat svatebního koordinátora

Kateřina Janoušková

Svatební koordinátoři roku 2018

Pro Katku je velice důležité zjistit všechna přání a představy o svatebním dnu tak, aby je pak mohla změnit ve skutečnost. Na první místo klade především maximální vstřícnost vůči zákazníkovi, vysokou úroveň služeb s ohledem na sebemenší detail.

Praxe: 11 let

Věk: 39

Počet realizovaných svateb: 375

Jazyky: angličtina

www.svatbypodlekaty.com

Poptat svatebního koordinátora

Veronika Polehlová

Svatební koordinátoři roku 2018

,,Svatební koordinátorka je šedou eminencí celého svatebního dne, když je potřeba, je vidět a zařídí co má, když vše klape jak má, tak ani nevíte, že tam je.'' Jako svatební koordinátorka a člověk, který se v oblasti poskytování služeb pohybuje celý život, řadím profesionální, spolehlivý a individuální přístup k vašim přáním a potřebám na první místo. Spolu se svatebním kolektivem a s prověřenými dodavateli tvoříme tým, který ohromně baví práce, kterou dělá a jsme připraveni naše nadšení, umění a zkušenosti sdílet s vámi. Vyjma českých svateb, máme za sebou i mnoho svateb pro zahraniční a smíšené páry.

- Praxe: 11 let

- Věk: 45

- Počet realizovaných svateb: 350

- Jazyky: angličtina

Poptat svatebního koordinátora

Lucie Holá

Svatební koordinátoři roku 2018

Od roku 2009 působím jako svatební organizátorka v Praze a okolí. Moje práce spočívá v kompletní přípravě svatby, od výběru svatebního místa, oddávajícího, skvělých dodavatelů po vymýšlení designu, řešení jednotlivých detailů až k samotné finalizaci svatby a její koordinaci spolu s mou kolegyní. Zakládám si na tom, že jsem upřímná, vstřícná, férová, profesionální, přátelská a vždy usměvavá.

Praxe: 9 let

Věk: 30 let

Počet realizovaných svateb: 176

Jazyky: čeština, angličtina, francouzština, němčina

www.luciehola.cz

Poptat svatebního koordinátora

Karin Hanzlíková

Svatební koordinátoři roku 2018

Oblastí svateb se zabývám osmým rokem. Šest let jsem strávila v nejstarší svatební agentuře v ČR, kde jsem se zabývala především marketingem a organizací Svatebního Expa od roku 2011 do roku 2016. Začátkem roku 2017 jsem založila svatební agenturu HH Svatby, která se specializuje na koordinaci svateb, výrobu dekorací, svatební floristiku a nově i na pečení svatebních dortů, sweetbarů a koláčků. S mojí kolegyní Anetou se snažíme, aby každá svatba dopadla nadmíru dobře. Důkazem toho jsou naše spokojené nevěsty a jejich kladné reference. Každou koordinaci začínáme nezávaznou schůzkou, kde si nejdříve vyslechneme představy snoubenců a podle jejich představ jim zasíláme návrhy jejich vysněné svatby. Koordinace může probíhat pod H&H Svatby v českém, anglickém, nebo ruském jazyce.

Praxe: 8 let

Věk: 30

Počet realizovaných svateb: 80

Jazyky: angličtina

www.hhsvatby.cz

Poptat svatebního koordinátora

Jiří Smíšek

Svatební koordinátoři roku 2018

"Během sedmi let práce v eventu jsem se po realizaci několika svateb rozhodl mé schopnosti a zkušenosti zaměřit pouze právě na svatby.

Nespočet partnerů a s nimi stovky realizovaných společenských i soukromých událostí mi dovolují nabídnout Vám to nejlepší tak, abyste se s Vaším dnem D nemuseli zabývat více než je Vám příjemné. Stačí říct jen ANO má tedy své opodstatnění."

Praxe: 8 let

Věk: 31 let

Počet realizovaných svateb: 20+

Jazyky: angličtina, němčina

www.stacirictjenano.cz

Poptat svatebního koordinátora

Jana Kalhousová

Svatební koordinátoři roku 2018

Jana Kalhousová je zakladatelkou úspěšné svatební agentury Creative Weddings. Svatbu, kterou Vám uspořádá Jana budete milovat. Její tvůrčí tým, který je zárukou originálních nápadů a produkční profesionality s radostí a maximálním nasazením zrealizuje Vaše přání i pohádkové fantazie. Společně vytvoříme (pro Vás i Vaše blízké) nezapomenutelný zážitek.

Praxe: 8 let

Věk: 32 let

Počet realizovaných svateb: 200

Jazyky: němčina, angličtina

www.creativeweddings.cz

Poptat svatebního koordinátora

Marcela Vyskočilová

Marcela Vyskočilová
Marcela Vyskočilová

Svatbám se věnuji poslední 3 roky. Jejich koordinaci mám jakou svou zálibu a vášeň. Plánování svateb předcházelo několik let organizací různorodých eventů. Ráda pomáhám novomanželům naplánovat jejich den D bez stresu, s osvědčenými dodavateli a vyladěný do detailů. V daný den se soustředím nejen na spokojenost novomanželů ale i jejich svatebčanů a především na hladký průběh celého dne.

Praxe: 3 roky

Věk: 26 let

Počet realizovaných svateb: 15

Jazyky: angličtina, základy němčiny a španělštiny

www.marcelavyskocilova.com

Poptat svatebního koordinátora

Pavla Hybšmanová

Svatební koordinátoři roku 2018

Pavla Hybšmanová je spoluzakladatelkou svatební agentury Stylové svatby. Organizuje svatby pro české, smíšené i zahraniční páry, a to se specializací na svatební místa a region jižních Čech. Svou práci včetně stávajících i nových jihočeských svatebních míst představuje se svým kolegou v jejich vlastním pořadu Moderní průvodce svatbou. Miluje design a sleduje aktuální trendy. Při plánování svateb hlídá, aby bylo vše sladěno do posledního detailu. Nejen výzdoba a místo, ale i celkové pojetí svatby, program a jeho vhodné načasování. Radí snoubencům v oblasti etikety a klasických českých svatebních tradic. Svou koordinací v den svatby zajišťuje, aby si snoubenci užili svůj den bez starostí a v maximálním komfortu.

Praxe: 6 let

Věk: 30 let

Počet realizovaných svateb: 100

Jazyky: angličtina

www.stylovesvatby.cz

Poptat svatebního koordinátora

Lucie Dupalová

Svatební koordinátoři roku 2018

Už 9 let se pohybuji v oblasti svateb a organizování společenských akcí. Poslední 3 roky se aktivně věnuji organizování svateb pod hlavičkou Wedding Factory, kde se s Marťou snažíme dělat svatby jinak, vymanit snoubence ze zaběhnutých kolejí a hlavně šít jim svatby na míru. Svou práci děláme s láskou a věříme, že je to na ní vidět :)

Praxe: 3

Věk: 29

Počet realizovaných svateb: 64

Jazyky: angličtina

www.weddingfactory.cz

Poptat svatebního koordinátora

Martina Hamsová

Svatební koordinátoři roku 2018

Miluji svatby, jejich zařizování a prožívání toho magického dne se svými páry znovu a znovu. Jsem jedna ze dvou maminek úžasného projektu Wedding Factory, který vznikl před 3mi lety jako reakce na dosavadní svatební průmysl. Po bohatých zkušenostech ve svatebním portále a organizaci akcí jsme se s Luckou rozhodly české svatby posunout na světovou úroveň a dopřát snoubencům den, který bude jen o nich, v moderním pojetí, s přátelským přístupem a hlavně s láskou. Napořád! Protože tak to prostě jde a jinak nám to nedává smysl :)

Praxe: 3

Věk: 26

Počet realizovaných svateb: 64

Jazyky: angličtina

www.weddingfactory.cz

Poptat svatebního koordinátora

Svatební koordinátoři roku 2018

Každoročně svatební magazín Marriage guide organizuje speciální anketu, která hodnotí a vybírá nejlepší svatební koordinátory uplynulého roku. Mezi aspekty, které jsou pro výběr důležité, patří zejména dobré jméno agentury, či koordinátora, jeho aktivita ve svatební branži, zkušenosti a realizované svatby. Pokud i vy máte tip na skvělého a zkušeného svatebního koordinátora, napište nám na: info@mgmagazine.cz

Více informací ve článku: Vybíráme nejlepší koordinátory roku

 
 

Přečtěte si více