Marriage Guide online

Svatební místo roku 2017

Text: Petr Kollman

Šestý ročník soutěže o nejlepší Svatební místo roku 2017 již zná své výherce! Pojďme se na ně společně podívat.

Hledáte kvalitní místo pro vaší svatbu? Inspirujte se právě v soutěži o nejlepší svatební místo roku 2017. Najdete zde ta nejlepší svatební místa z celé České republiky, kde můžete uspořádat vaši vysněnou svatbu.

1 . místo - veřejné hlasování

Svatební místo roku 2017

Zámecká restaurace Štáblovice, s počtem 2.484 hlasů.

2. místo - veřejné hlasování

Svatební místo roku 2017

Rezidence Liběchov s celkovým počtem 856 hlasů

3. místo - veřejné hlasování

Svatební místo roku 2017

Zámek Niměřice s celkovým počtem 722 hlasů

1. místo - hlasování odborné poroty

Svatební místo roku 2017

Farma Michael

Pár minut od Prahy a jste v jiném světě… tady čas jen tak plyne. „Tady za hradbami tvrze vládne duch bezpečí, harmonie a pocitu svobodného pohybu.” Dopřejte si luxus prožít svůj den na té nejkrásnější farmě. Kapacita našich vnitřních společenských prostor je až 300 osob a zahradní plochy pojmou přibližně dalších 200 lidí. Ubytování je možné pro až 130 hostů, s možností externího ubytování pro další hosty. Svatba v přírodě na farmě nedaleko Slapské přehrady je ideální pro všechny snoubence.

2. místo - hlasování odborné poroty

Svatební místo roku 2017

Maximus Resort

Hotel Maximus Resort je umístěn do malebné krajiny Podkomorských lesů, jen několik metrů od Brněnské přehrady a pouhých 20 minut od centra města Brna. Klidné prostředí nového moderního hotelu, UBYTOVÁNÍ ve tří a čtyřhvězdičkovém standardu, špičkové WELLNESS & SPA INFINIT MAXIMUS, gurmánská RESTAURACE a krásný SVATEBNÍ PALOUK v rokli za hotelem v kombinaci s OKOLNÍ PŘÍRODOU vás doslova omámí a nabije energií.

3. místo - hlasování odborné poroty

Svatební místo roku 2017

Zámek Bon Repos

Zámek Bon Repos je kouzelné místo uprostřed přírody nedaleko Prahy, které Vám nabízí naprosté soukromí pro Vaši akci. Hrabě František Antonín Špork si vybral toto místo pro oddych a relaxaci, jak již sám název „Bon Repos“ napovídá, a jeho výběr byl správný. Celý areál na Vás dýchne klidnou atmosférou, nutící Vás se na chvilku zastavit. Můžete se kochat překrásným parkem se všemi budovami, které jsou kulturní a historickou památkou.

Speciální ocenění v kategorii Hrad / zámek roku 2017

Svatební místo roku 2017

Chateau Hostačov

Hotel Zámek Hostačov se nachází na okraji Vysočiny mezi městy Kutná Hora a Havlíčkův Brod. Hostačovský zámek je okouzlující lesní útočiště. Jste na venkově, daleko od hluku města a všude kolem vás vládne příroda. Nikdo vás nemůže vyrušit. Jste tu jen vy, vaše rodina a váš vysněný den! Svatební den od ranních příprav až po večerní party strávíte na zámku, který vám je plně k dispozici.

Speciální ocenění v kategorii: luxusní svatební místo roku 2017

Svatební místo roku 2017

Chateau Mcely

Mcely mají kouzlo v každém ročním období a jakémkoliv stylu. Můžete prožít rustikální boho svatbu v zimě s horkým svařeným vínem a vánoční dekorací, zámeckou svatbu a letní party s limonádovým barem a barbecue třeba u jezírka nebo na louce anebo se nechat okouzlit podzimními barvami a upořádat trendy venkovskou oslavu.

Speciální ocenění v kategorii: nováček roku 2017

Svatební místo roku 2017

Villa 603

Vila 603 se nachází na velmi atraktivním místě Beskyd, na jedné straně samota u lesa a v blízkosti se nachází hrad Hukvaldy, hrad Starý Jičín, skanzen Rožnov pod Radhoštěm. Pokud sníte o romantické svatbě, tak myslím, že jste právě našli to pravé místo!

Speciální ocenění v kategorii: pohoďácké místo roku 2017

Svatební místo roku 2017

Trojanův Mlýn

Trojanův mlýn se nachází na území Prahy 6 pouze 15 minut od centra města a přesto uprostřed nádherného prostředí přírodní rezervace Tiché údolí. Kopcovitý terén civilizací téměř nedotčené přírody, syrová krása původních budov a všudypřítomný klid společně vytváří neopakovatelnou atmosféru. Více než dvousetletá tradice osídlení mlýna a jeho jedinečná stále živá historie z něj dělá ideální místo pro uspořádání svatby.

Soutěž Svatební místo roku 2017

Svatební místo roku 2017

Vznikla v roce 2012 ve spolupráci svatebního magazínu Marriage Guide a největšího podzimního svatebního veletrhu Svatební Expo s cílem porovnávat a hodnotit místa, která nabízí snoubencům kompletní svatební servis. Již šest let vyhledáváme a oceňujeme ta nejlepší svatební místa v České republice.

Odborná porota zasedla ve složení:

Martin Dobeš (PragueWeddings, SvatebníExpo, Svatby.cz), Petr Kollman (Marriage guide, SvatebníKoordinátoři.cz), Tomáš Havlík (SvětSvateb.cz), Ondřej Bambous (svatba.cz), Petr Pelucha (pelucha.com) Karin Hanzlíková (H&H svatby), Štěpánka Bendová (stepankabendova.cz), Jana Kubáčová (SvatebníAgentka.cz), Marcela Pešatová Králová (KrálovskéSvatby.cz)

Vyhlášení a předání ocenění proběhlo v pátek 24.11.2017 v 18:00 na Svatebním Expu v Praze. Na záznam z předání ocenění Svatební místo roku 2017 se můžete podívat zde.

 
 

Přečtěte si více