Marriage Guide online

Svatební místo roku 2017

Text: Petr Kollman

Svatební místo roku 2017 je prestižní soutěž, kterou pořádá Svatební EXPO a svatební magazín Marriage guide. I letos můžete vybírat a hlasovat pro svá oblíbená místa na svatbu. Současně bude i odborná porota vybírat ta nejlepší místa na svatbu, která slavnostně vyhlásí na sedmém ročníku Svatebního Expa.

Svatební místo roku 2017

Soutěž Svatební místo roku 2017

Soutěž probíhá od 3. 10. 2017 a končí 11. 11. 2017 ve 23:59:59.

Soutěží se tak, že kdokoliv může zaslat svatebnímu místu placenou SMS (dle informací u místa – číslo a text SMS, uvedeného na stránkách www.svatebnimistoroku.cz), Všechny příchozí hlasy z SMS budou započítány a uveřejněny na stránkách soutěže u jednotlivých míst, aktualizace počtu hlasů na webovém portálu neprobíhá automaticky po doručení SMS, ale nejméně jednou za dva pracovní dny administrátorem. SMS technicky zajišťuje ATS Praha s.r.o., a to po skončení soutěže potvrdí výsledný počet obdržených SMS jednotlivých míst pro garanci nezávazné kontroly soutěže.

Vyhlášení výherců a ceny

Vyhlášení soutěže proběhne na Svatebním Expu v pátek 24. 11. 2017 v 18:00 v hotelu International Prague v Dejvicích spolu s oficiálním předáním výherních certifikátů.

1. 2. a 3. místo, které získá největší počet sečtených SMS hlasů, obdrží certifikát a nálepku v anglickém a českém jazyce. Výherci získají dále speciální propagaci u mediálních partnerů soutěže (článek o výhercích v tištěném ročním vydání Marriage Guide, na webech všech mediálních partnerů: www.mgmagazine.cz; www.svetsvateb.cz, www.svatby.cz; www.wedme.cz; www.svatebniexpo.cz; www.svatba.cz

Nominace svatebních míst do dalších ročníků soutěže

Nominovat může každý návštěvník webového portálu tím, že v období září vyplní ve formuláři na webových stránkách www.svatebnimistoroku.cz název svatebního místa, webové stránky místa, email místa a popis, proč by právě toto místo doporučil (jeho hodnocení). Svatební místa nominovaná elektronicky přes tento formulář bude pořadatel, nebo jeho zástupce, kontaktovat na email uvedený při registraci.

Pořadatel může požádat nominovaná místa o doplnění potřebných údajů, či podkladů pro soutěž (fotografie, popis, videa, případně prokázání, že dané místo pořádá svatební obřady, či hostiny.). Svatební místa, která nedodají potřebné podklady, či neprokáží, že svatby pořádají, nemusí pořadatel do soutěže zařadit.

Při spuštění soutěže již není možné nominovat další svatební místa.

 
 

Přečtěte si více