Marriage Guide online

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Text: Petr Kollman

Svatební místo roku 2015 je již 4. ročníkem ankety, kde se hlasuje a vybírá z mnoha svatebních míst ta nejlepší, která si zaslouží toto prestižní ocenění.

1. Místo v kategorii - veřejné hlasování

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Romantický Hotel Mlýn Karlštejn

Legendární hrad Karlštejn, který neodmyslitelně patří k lásce, na dohled a krásná svatba buď na hotelovém ostrově u jezu řeky Berounky, na ostrůvku nebo ve svatebním salónku Petrarca – takové jsou nabízené svatební scénáře tohoto překrásného hotelu. Slavnostní hostina může proběhnout pod širou oblohou na ostrůvku, nebo v hotelové restauraci či v salónku. Užít si můžete svatební menu i originální grilování v přírodě. A kromě famózní atmosféry hotelu a krajiny si novomanželé mohou vychutnat stylové prostředí nejkrásnějšího apartmánu – s dubovou podlahou a volně stojící vanou Villeroy & Boch. Pokoje zdobí příjemné teplé barvy a stylový nábytek. Celková příjemná atmosféra všechny svatebčany jednoduše okouzlí.

Krásná atmosféra exteriéru s šuměním řeky získává v podvečer ještě romantičtější kouzlo. Perfektní lokalita překrásné krajiny leží pouhých 25 km od Prahy.

2. Místo v kategorii - veřejné hlasování

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Zámek Štiřín

Dvacet pět kilometrů jihovýchodně od centra Prahy, v klidné krajině s rozlehlými lesy a četnými rybníky, se nachází historické šlechtické sídlo Zámek Štiřín. Chcete-li prožít svůj významný den v romantickém prostředí pohádkového zámku, tak je toto místo určeno všem budoucím novomanželům. Pro civilní a církevní obřady nabízí zámeckou kapli, historické salonky a sály nebo možnost obřadu pod širým nebem ve Francouzské zahradě. Svatební noc mohou novomanželé prožít v zámeckém apartmá nebo v apartmá domu Arminia. Pro ostatní hosty jsou připraveny stylové pokoje o celkové kapacitě 123 lůžek. Náš zkušený tým dá život Vašim představám a přáním. Postaráme se o Vás od první návštěvy až k realizaci Vašeho dne "D". Hosty jistě nadchne vysoká úroveň gastronomie doprovázející celý svatební den. Menu na svatební tabuli připravíme dle představ klienta. K hostině je možné využít historické zámecké salonky, venkovní terasu a nově zrekonstruované sály Salmova dvora. Večerní zábavu skvěle doplní raut v architektonicky unikátní restauraci Atis, nebo venkovní grilování. Další služby pro komfort snoubenců, které rádi zajistíme jsou: trubači, slavnostní fanfáry, živá i reprodukovaná hudba k obřadu, svatební dekorace a služby floristů, menu karty a jmenovky se zlatým erbem, svatební dort, výslužky, profesionální fotograf a kameraman, romantická jízda kočárem, obřad v balonu/let balonem, luxusní limuzína, ohňostroj nad vodní hladinou. Nabídka platí pro civilní i církevní obřad. Těšíme se na Vás!

3. Místo v kategorii - veřejné hlasování

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Yard Resort

Prostory bývalého statku v Předboji daly vzniknout krásnému místu, které je jako stvořené pro venkovní svatby a zároveň nabízí dostatek atraktivních prostor pro případ deště. Mnohé novomanžele okouzlila zahrada s molem, díky kterému se otevírá kouzelný výhled na rybník obklopený letitými stromy. Kavárna s přilehlou terasou nabídne svatebním hostům welcome drink a další občerstvení – až do momentu, kdy přes romantický můstek přichází z vedlejší zahrady nevěsta. Svatby se konají v sadu s výhledem na starou tvrz, v případě deště se nabízí krásný prostor konírny s klenutým stropem. Výborným prostorem pro svatební veselí je i dvoupatrová sýpka, která pojme na 120 hostů.

Hledáte-li místo pro velkou zahradní svatbu v originálním prostředí, kde se všichni budou cítit dobře a kde si všichni pochutnají na skvělém menu i svatebním rautu – inspirujte se v hotelu v Předboji.

Všem zúčastněným místům patří obrovský dík a vítězum veliká gratulace!

Vítěz kategorie - Hrad / zámek

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Zámek Niměřice

Zámek Niměřice je ideálním místem pro Váš svatební den. Prostory pro obřad, hostinu i ubytování jsou Vám k dispozici na jednom místě, v romantickém prostředí areálu zámku Niměřice. Celý areál prošel kompletní renovací v roce 2013 a je zcela bezbariérový. Samozřejmostí je vysoký standard gastronomických služeb a skvělý servis.

Vítěz kategorie - nováček roku

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Hotel Malý Pivovar

Hotel Malý Pivovar nabízí romantickou a jedinečnou svatbu v nově zrekonstruovaných historických prostorech, ve kterých se prolíná baroko a secese se současností. Je jako stvořený pro uspořádání klasického i netradičního svatebního obřadu a svatební hostiny na jednom místě.

Pro Váš významný den zajistíme kompletní služby od svatebního obřadu, květinové výzdoby, focení, projížďky kočárem, svatební hostiny až po ubytování v hotelu dle Vašeho přání.

Vítěz kategorie - pohoďácké místo

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Kozí Chvílek

Pohoďáckým místem roku je letos penzion Kozí Chlívek. V krásném prostředí Orlických hor se nachází toto místo, kterého přivítá návštěvníky velice útulnou atmosférou a krásnou přírodou. Slovy provozovatele: Uprostřed Orlických hor Vám připravíme svatbu jako z pohádky. Váš svatební den, se pro Vás stane nezapomenutelným dnem vašeho života a to nejen díky tomu, že si řeknete ano se svojí láskou, ale také proto, že náš kozí tým, splní každé vaše přání a celou vaši svatbu připravíme s péčí a láskou, jakou si zaslouží právě ta Vaše svatba.

Vítěz kategorie - luxusní místo

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Augustine Hotel Prague

1. Místo v kategorii - celkové hodnocení odborná porota

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Augustine Hotel Prague

2. Místo v kategorii - celkové hodnocení odborná porota

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Hrad Zvířetice

Krásné památkově upravené interiéry, originální ubytování v historizujícím duchu, renesanční zahrada a jedinečné prostředí na osamoceném místě hradní zříceniny Zvířetice – to jsou hlavní ingredience úspěchu tohoto svatebního místa. Z venkovních svatebních obřadů vznikají okouzlující fotografie. Starobylé prostředí a soukromí historického místa podtrhují svatební prožitek při obřadu i při svatebním veselí. Kdo hledá příjemné prostředí pro svatbu ve středních Čechách – může vsadit na krásu hradu Zvířetice.

3. Místo v kategorii - celkové hodnocení odborná porota

Výsledky soutěže o nejlepší svatební místo roku 2015

Hotel Růže Český Krumlov

Český Krumlov je svou kouzelnou atmosférou ideálním místem pro Váš Velký Den. Město i jeho okolí nabízí řadu romantických interiérů i exteriérů pro uspořádání svatebního obřadu. Ať už si pro tuto příležitost vyberete historické prostory českokrumlovského zámku, barokní zámeckou zahradu s kaskádovou fontánou, Kostel svatého Víta, obřadní síň městského úřadu, některý z renesančních sálů hotelu Růže, jeho terasu nad řekou Vltavou nebo jiné, třeba i zcela netradiční prostředí, budete příjemně překvapeni výjimečnou náladou, kterou s sebou nese genius loci Českého Krumlova.

Předání cen a oficiální vyhlášení všech vítězů proběhlo na největším svatebním veletrhu SVATEBNÍM EXPU 20.11.2015 v 18:45

Děkujeme porotě složené z předních českých svatebních expertů:

Petr Kollman, vydavatel magazínu Marriage Guide, www.MGmagazine.cz

Martin Dobeš, předseda Asociace svatebních profesionálů, www.PragueWeddings.com

Karin Hanzlíková, Svatební Expo, www.svatby.cz

Tomáš Havlík, www.SvetSvateb.cz

Ondřej Bambous, www.svatba.cz, www.svatebniakademie.cz

Kateřina Hrabalová, www.wedme.cz

Petr Pělucha, přední český svatební fotograf, www.pelucha.com

Každé místo, které naleznete v seznamu nominovaných svatebních míst je místo, kde se dá připravit krásná svatba, svatební hostina, či večerní svatební párty. Všechna zúčastněná místa projevili zájem se do soutěže zapojit a mají svatebčanům co nabídnout. Všem zúčastněným a především hlasujícím čtenářům moc děkujeme a věříme, že tato soutěž napomáhá při výběru toho pravého místa na svatbu všem snoubencům a zamilovaným

NOMINACE DO DALŠÍCH ROČNÍKŮ SOUTĚŽE SVATEBNÍ MÍSTO ROKU

 
 

Přečtěte si více