Marriage Guide online

Jak se obléct na svatbu v roce 2021?

Vzhledem k tomu, že situace ve světě se s příchodem jara pomalu uklidňuje, je pravděpodobné, že se ocitnete zpět na seznamu hostů dříve odložené svatby. Protože většina z nás trávila většinu uplynulého roku v legínách a teplácích, zaslouží si otázka výběru vhodného a slušivého modelu pro tuto fantastickou příležitost o to větší pozornost. Nedělejte si žádné starosti, poradíme vám, jak se stát nejlépe oblečeným hostem každé letošní svatby.

Jak se obléct na svatbu v roce 2021?

Pojměte výběr svatebního outfitu jako příležitost ponořit se do nejžhavějších módních trendů sezóny: letos se nosí vše od pastelových barev přes barevné potisky až po rozevláté siluety. Ujasněte si, kdy a kde se chystaná svatba odehraje, a vrhněte se do výběru toho nejkrásnějšího outfitu.

Jarní svatba

Svatby v tomto období bývají ležérnější. S příchodem jarních, slunečních dní se zkracují sukně nejen na ulicích. Místo maxi šatů zvolte midi délku nebo délku těsně nad kolena. I když počasí láká k vyvětrání minišatů, nechte je ve skříni, na společenské události se nehodí. Zvolte raději odvážné vzory a jasné barvy. Poté, co jste většinu roku trávili doma, nastal čas hrát si s designy a odstíny mimo vaši typickou komfortní zónu. Jaro přímo vybízí k nošení barev a neočekávaných detailů, jako je netradiční výstřih nebo asymetrický lem.

Svatba v létě

Letní svatby jsou nádherné, často však znamenají výzvu: musíte se obléci tak, aby vám bylo pokud možno co nejmenší horko, zároveň ale musíte vypadat elegantně. Místo pnutých střihů zvolte raději vzdušné, volnější šaty. Volba outfitu záleží i na místě a úrovni svatby, obecně jsou však v létě o něco uvolněnější pravidla než po zbytek roku. Volte lehký šifon a podobné materiály. Světlé pastelové tóny skvěle doplní opálenou pokožku, otevřené sandále na podpatku budou pohodlnější než lodičky.

Podzimní svatba

V chladnějších měsících vyměňte pastelové tóny za zemité odstíny a potisky založené na tmavých barvách. Hledejte luxusní textury, jako je krajka, samet, žakár a satén, nebojte se dlouhých šatů a sukní. S příchodem podzimu je třeba myslet na to, že k outfitu musíte ladit také kabát, pelerínu nebo kožich. Místo otevřených letních sandálků volte lodičky. Pokuste se vyhnout černé. Skvěle budou vypadat vínové odstíny.

Účes a doplňky

Letošní trendy přejí minimalismu. Bohatým vlnkám už odzvonilo, zvolte raději jednodušší účes, který bude korespondovat s vašimi šaty i líčením. Nestárnoucí klasikou je klasický drdol. Kromě šperků můžete váš svatební outfit doplnit i hodinkami. Krásné elegantní modely nabízí například značka Michael Kors. Vybíráte-li dámské hodinky hodící se na svatbu, dejte přednost menšímu ciferníku v neutrálních barvách, případně volte ženskost v podobě hodinek zdobených kamínky. Nevíte-li si s výběrem rady, prostudujte si články o hodinkách.

 
 

Přečtěte si více