Marriage Guide online

Svatební trendy účesů a líčení pro léto 2019

Text: Notino.cz

PR text Budete se letos vdávat, a nevíte, jaký zvolit svatební účes nebo líčení? Inspirujte se aktuálními svatebními trendy, které ovládnou léto roku 2019!

Svatební trendy účesů a líčení pro léto 2019Zobrazit galerii (2)
Foto: Shutterstock

Přirozenost, volnost a detaily

Stejně jako vloni, i letos pokračuje trend svateb laděných do boho stylu. Důraz je kladen zejména na přírodní materiály, květinové motivy, jednoduchost, rozevlátost a originalitu. V létě proto budou v kurzu venkovské svatby v přírodě, v zahradách nebo třeba ve starých stodolách. Zvýšený zřetel je navíc letos brán na zajímavé doplňky a detaily.

Svatební účes nechte vyniknout

Trendem letošních svateb budou především jednoduché šaty a originální svatební účesy inspirované texturou ručně pleteného macramé. Vedle proto rozhodně nešlápnete, pokud zvolíte uvolněný rybí cop, nápaditý drdol nebo si necháte rozpuštěné, lehce zvlněné vlasy. Důležité je, aby účes působil co nejvíce ledabyle, jako by jej rozfoukal vítr. Vlasy si můžete dozdobit živými květy, květinovým věnečkem nebo třeba boho čelenkou. Efektně také bude vypadat čelenka z pleteného copu. Krátké vlasy můžete na svatbu oživit zajímavou barvou nebo si pohrát s jejich texturou.

Svatební trendy účesů a líčení pro léto 2019
Foto: Shutterstock

Jednoduché líčení v boho stylu

V co nejvíce přirozeném a jednoduchém stylu se letos ponese i svatební líčení. To by mělo působit jemně, svěže a zvýrazňovat přirozenou krásu nevěsty. Zapomeňte proto na silnou vrstvu líčidel a raději zvolte lehký make-up doplněný rozjasňovačem. Do svatebního líčení se navíc letos promítne i barva roku Living Coral, jejíž růžovo-korálový odstín působí velice živě a optimisticky. Tvářenku i oční stíny proto volte zejména v narůžovělých a meruňkových odstínech, které můžete doplnit slavnostní zlatou barvou. Rty zvýrazněte pomocí hydratační rtěnky nebo lesku v růžovém, malinovém, korálovém nebo třešňovém odstínu.

 
 

Přečtěte si více